Ασφάλεια Δεδομένων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση από την εταιρεία και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του shop.despinavandi.gr, διέπονται από την σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους παρακάτω όρους. Με την έγγραφη δήλωση των στοιχείων σας, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και την επεξεργασία τους στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη του σκοπού της συλλογής τους.

Το shop.despinavandi.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο shop.despinavandi.gr, χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας, να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλετε e-mail στο shop-info@despinavandi.gr.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Οι πληροφορίες που μας έχετε δώσει εκούσια, χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία ή συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις (Συνεργαζόμενη Τράπεζα, ταχυδρομική εταιρεία), με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγής σας μέσω του shop.despinavandi.gr, προκειμένου να έχετε άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μαζί μας, να σας παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτετε και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες σας. Οι πληροφορίες που συλλέγει το shop.despinavandi.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ακόμη ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητάς της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα, για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή ανώνυμων στατιστικών στοιχείων και για να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την Εταιρεία. Το shop.despinavandi.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το shop.despinavandi.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες/πελάτες του.

Το shop.despinavandi.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

(i) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,

(ii) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το shop.despinavandi.gr,

(iii) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς,

(iv) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google).

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας κ.λ.π.

Κάνουμε χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

(i) την παράδοση της παραγγελίας όπου επιθυμείτε και μας υποδείξετε,

(ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση των στοιχείων σας σε κάθε αναγκαία περίπτωση και

(iii) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού.

Ακόμη, κάνουμε χρήση των πληροφοριών αυτών, μετά από συγκατάθεσή σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σχετικά με:

(i) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το shop.despinavandi.gr,

(ii) ειδικές προσφορές και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών,

(iii) την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων μας από απόσταση,

(iv) έρευνα αγοράς.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το shop.despinavandi.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση shop-info@despinavandi.gr

Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Εταιρεία επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητά σας παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του shop.despinavandi.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του shop.despinavandi.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το shop.despinavandi.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να σας παρέχουν το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το shop.despinavandi.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί, σύμφωνα με το νόμο και τότε μόνο στις αρμόδιες Αρχές. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας προηγούμενη συναίνεση.

Κάτοχος και υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι η Εταιρεία, στην έδρα της οποίας θα είναι εγκατεστημένο και το ανωτέρω αρχείο, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/με κλικ στο σύνδεσμο shop-info@despinavandi.gr και στο τηλέφωνο 210-6818813, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 (εκτός επίσημων αργιών).

Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων που θα παρέχετε είναι μόνον η Εταιρεία, η οποία δύναται να τα διαβιβάσει σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης των συναλλακτικών της σχέσεων με εσάς, όπως και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εφόσον έχετε συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχετε συγκατατεθεί στην αποστολή προς εσάς ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού, η Εταιρεία δύναται, μετά από ενημέρωσή σας, να ανακοινώνει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων που αυτοί προσφέρουν, καθώς και σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ή άλλη παρεμφερή δραστηριότητα.

Ως χρήστες/επισκέπτες που έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα στην εταιρεία, έχετε τα εξής δικαιώματα:

α) Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που σας αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή της Εταιρείας.

β) Το δικαίωμα πληροφόρησης για όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών, την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή σας, τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, κατά περίπτωση την διόρθωση, τη διαγραφή, ή την δέσμευση των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν.2472/1997.

γ) Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.

δ) Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

ε) Το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας τηρούμε όλες τις από τον νόμο επιβαλλόμενες υποχρεώσεις μας. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού. Για να ασκήσετε το δικαίωμα αντίρρησης που σας παρέχει ο ν. 2472/1997 πρέπει να ζητήσετε εγγράφως από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, την δέσμευσή τους, την μη διαβίβασή τους, ή την διαγραφή τους.

Εάν γνωστοποιείτε οι ίδιοι τα προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα σας μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται σε εσάς να προβείτε σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Αποδέχεστε ότι η Εταιρεία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος διαδικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του διαδικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων.

Ως χρήστης/επισκέπτης εγγυάσθε για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και που υποβάλλετε στην Εταιρεία, καθώς και για το δικαίωμά σας υποβολής των δεδομένων αυτών.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της Εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας Card link (στην διεύθυνση: https://vpos.eurocommerce.gr/vpos/shophandlermpiπου έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών και της Συνεργαζόμενης Τράπεζας. Η Εταιρεία αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και δεν έχει σκοπό να συλλέξει ούτε να επεξεργαστεί δεδομένα των προσώπων αυτών.

Το shop.despinavandi.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το shop.despinavandi.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Cookies

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και το shop.despinavandi.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει πληροφορίες και καλύτερες υπηρεσίες (λειτουργία πολλαπλών επιλογών του χρήστη, αναγνώριση συχνών χρηστών, διευκόλυνση πρόσβασης στην ιστοσελίδα, συλλογή δεδομένων και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπου, ενημέρωση για την κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης μεταξύ δύο επισκέψεων κλπ.), καθώς και για να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και σε κάθε έξοδο από το site αυτά διαγράφονται αυτόματα.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποστέλλονται προς αποθήκευση από τον διαδικτυακό εξυπηρετητή (“server”) της Επιχείρησής μας στον τερματικό σας εξοπλισμό με βασική τους λειτουργία την επικοινωνία σε εμάς δεδομένων του φυλλομετρητή σας (“browser”) και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, persistent cookies). Τα «προσωρινά cookies» είναι cookies που απαλείφονται αυτομάτως όταν κλείνετε τον φυλλομετρητή σας, ενώ τα «έμμονα cookies» παραμένουν αποθηκευμένα στον τερματικό σας εξοπλισμό μέχρι τη συμπλήρωση του προκαθορισμένου χρόνου ισχύος τους.

Το shop.despinavandi.gr χρησιμοποιεί «προσωρινά cookies» για τους παρακάτω σκοπούς: - Για την αυτόματη αναγνώρισή σας ως εγγεγραμμένου χρήστη μετά την σύνδεσή σας (login) ή για την περιήγηση σε ασφαλείς υποσελίδες. - Για την αυτόματη αναγνώρισή σας κατά την εκτέλεση αγορών και τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία της συνήθους εφαρμογής του «ηλεκτρονικού καλαθιού»

Περαιτέρω, χρησιμοποιούμε «έμμονα cookies» για τους εξής σκοπούς: - Για την βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας μας. - Για την εξατομίκευση της διεπαφής σας και την προσωποποίηση της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας. - Για την παροχή διαδικτυακού περιεχομένου αντίστοιχου με τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας. - Για τη λειτουργία "Να με θυμάσαι".

Το shop.despinavandi.gr χρησιμοποιεί αποκλειστικά δικά του cookies και δεν κάνει χρήση οποιουδήποτε cookie, που προέρχεται από τρίτα μέρη. Ενδεικτικά, δεν χρησιμοποιούμε cookies εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης για την καταγραφή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των χρηστών μας.

Όλα τα δεδομένα, που συλλέγουμε από την χρήση cookies μέσω του shop.despinavandi.gr επεξεργάζονται και αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Επίσης, το shop.despinavandi.gr δεν προβαίνει σε καμία πράξη πώλησης ή εμπορίας δεδομένων, που συλλέγονται με τον τρόπο αυτόν.

Αν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων στο φυλλομετρητή ιστού (browser) το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό σας δίσκο cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάσθε κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλετε να το απορρίψετε ή να το αποδεχθείτε. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του shop.despinavandi.gr, δεδομένου ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα ο ιστότοπος shop.despinavandi.gr.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το shop.despinavandi.gr σας επιτρέπει να διορθώνετε, αλλάζετε, συμπληρώνετε ή να διαγράφετε δεδομένα και πληροφορίες που έχουν καταχωρισθεί στο shop.despinavandi.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το shop.despinavandi.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλειά σας το shop.despinavandi.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το shop.despinavandi.gr μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 210-6818813, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 (εκτός επίσημων αργιών) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

shop-info@despinavandi.gr.

Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας εγγραφής του λογαριασμού σας. Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

-Κρυπτογράφηση

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρις ότου αυτή φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το shop.despinavandi.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) της ΤράπεζαςEurobank, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές και εφόσον έχετε συνδεθεί με το όνομα χρήστη (username) και με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του shop.despinavandi.gr.

-Αναγνώριση πελάτη-Προσωπική Ασφάλεια

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (username) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του shop.despinavandi.gr. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το shop.despinavandi.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας Cardlink που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών και της συνεργαζόμενης Τράπεζας Eurobank.